miercuri, 12 septembrie 2012

Siteul de pariuri sportive Bwin este Partener Manchester UNited

bwin-sponsor-manchester-unitedCel mai important site de pariuri sportive din lume Bwin.com este incepand de astazi partener oficial al clubului de fotbal englez Mancheste United.
Aceasta forma de colaborare a fost parafata la sediul clubului , pe stadionul Old Trafford cu participarea managerului Sir Alex Fergusson, dar si in prezenta unor fotbalisti celebri ai echipei Manchester United : Rio Ferdinand, internationalul srab Nemanja Vidic si a super vedetei Wayne Rooney.
Se stie ca siteul bwin.com are deja parafat un astfel de parteneriat si cu clubul spaniol Real Madrid. Beneficiul vine in special pentru fanii echipei, membri pe siteul bwin care au sansa de a castiga bilete la toate meciurile de campionat disputate de catre echipa engleza pe teren propriu.
Întelegerea este valabila pe o perioada de trei ani si va creste notorietatea siteului bwin.com atât în Anglia, cât si în restul lumii, întarindu-i pozitia de cel mai important brand de pariuri sportive al Europei.
Pachetul de promovare si sponsorizare implica integrarea platformei de pariuri bwin pe siteul oficial al clubului Manchester United, aparitia de aplicatii comune in mediul virtual, promovarea brandului pe stadionul echipei si multe alte drepturi de marketing.

Siteul de pariuri sportive Bwin este Partener Manchester UNited

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu