vineri, 4 martie 2011

Narcis Ianau de la Romanii au talent, sustinut de iubita

Narcis Iustin Ianau, baiatul de 15 ani care a uimit audienta in prima emisiune Romanii au talent, este sustinut cu ardoare de iubita lui, Madalina.

Libertatea.ro s-a interesat de felul in care a decurs prima zi de scoala pentru Narcis dupa difuzarea show-ului si a aflat ca pustiul are parte de mult sprijin afectiv din partea colegei sale de banca, alaturi de care formeaza si un cuplu.

`Cand l-am auzit cantand la televizor, mi-au dat lacrimile`, a declarat pentru Libertatea Madalina Ciobanu, care l-a placut pe Narcis inca din prima zi de scoala.

`Se poarta foarte frumos cu mine, este mereu atent si este dragut, mai ales atunci cand nu isi ridica parul`, spune iubita tanarului.

Ceilalti colegi de clasa l-au primit pe contratenor ba cu admiratie, ba cu tachinari rautacioase, pe care Narcis a decis sa nu le ia in seama.

Narcis locuieste cu familia lui intr-o casa modesta, aflata intr- un sat, la sase kilometri de Bacau, unde este liceul la care invata.

De multe ori baiatul este nevoit sa parcurga distanta dus-intors pe jos, pentru ca nu-i ajung banii de transport.

`Isi cumpara mincare si dulciuri si nu-i mai raman de maxi-taxi`, a declarat pentru Libertatea profesoara lui Narcis de canto, Claudia Vasilache.

Sursa: www.bestmusic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu