sâmbătă, 9 aprilie 2011

Marcel Pavel apreciaza vocea extraordinara a lui Narcis Iustin Ianau


Marcel Pavel apreciaza vocea extraordinara a lui Narcis Iustin Ianau, adolescentul care face furori la emisiunea "Romanii au talent".

Totusi, Pavel ii recomanda sa studieze mai mult pentru a putea sa-si valorifice mai bine vocea.

"E foarte talentat, dar trebuie sa puna mana pe carte. Daca il privesti obiectiv se schimba datele problemei si nu mai esti atat de entuziasmat. El nu a facut note si s-a simtit asta. Trebuie sa studieze, ca altfel nu va ajunge nicaieri. Copii ca el mai sunt si in corurile bisericesti catolice. El este contratenor si va ramane toata viata cu vocea asta. Ma bucur pentru el. A facut ceva sa nu mai rada copiii de el ca are voce de fata, dar il sfatuiesc sa studieze deoarece contratenori mai sunt si la Conservator, dar nu ii remarca nimeni si e pacat sa nu profite de momentul asta", a declarat Marcel Pavel pentru ziarulring.ro.

Narcis Iustin Ianau a reusit sa convinga juriul de la "Romanii au talent" si in semifinala de vineri, 1 aprilie, interpretand excelent un fragment din “Adagio”-ul lui Tomaso Albinoni. Narcis s-a calificat in finala competitiei, care va fi transmisa in direct pe 25 aprilie la Pro TV.


Iustin Narcis Ianau | Semifinala | Romanii au... de bradudan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu