vineri, 4 martie 2011

Narcis Ianau si-a facut prietena sa planga cand l-a auzit la Romanii au talent

Narcis Ianău (16 ani), băiatul cu “vocea de aur”, s-a întors ieri la şcoală, după prestaţia de la show-ul "Romanii au talent". Cu toate ca unii colegi inca se mai poarta rautacios cu el, pustiul nu-i prea baga in seama si incearca sa le ignore tachinarile si invidiile. In toata aceasta poveste el o are alaturi pe prietena lui, Mădălina, care îi este şi colegă de bancă.

Narcis se poarta atent si dragut cu mine

Tânărul concurent nu a luat în seamă răutăţile şi s-a comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cea mai încântată de întoarcerea lui a fost chiar iubita sa, Mădălina Ciobanu, colega lui de bancă şi de canto, noteaza libertatea.ro.

“Când l-am auzit cântând la televizor, mi-au dat lacrimile”, ne-a spus fata, emoţionată. Ea l-a plăcut de Narcis de când a venit în şcoală: “Se poartă foarte frumos cu mine, este mereu atent şi este drăguţ, mai ales atunci când nu îşi ridică părul”, a declarat Mădălina.

Adolescentul are o poveste de viata cu mult mai impresionantă decât vocea sa uimitoare. Nu a avut prea mulţi prieteni în copilări şi toţi copii râd de el pentru că are voce de fată. Mai mult băiatul a fost bătut, respins şi ironizat de colegii şi copii din jurul său, motiv pentru care a plâns aproape în fiecare zi. "Copiii râd de mine, spun că am voce de fată", povesteşte Narcis Iustin Ianău.

Narcis locuieşte cu familia lui într-o casă modestă, aflată într- un sat, la şase kilometri de Bacău, unde este liceul la care învaţă, scrie libertatea.ro. De multe ori băiatul este nevoit să parcurgă distanţa dus-întors pe jos, pentru că nu-i ajung banii de transport. “Îşi cumpără mîncare şi dulciuri şi nu-i mai rămân de maxi-taxi”,a spus profesoara lui de canto, Claudia Vasilache.

Un comentariu: